Derfor!

Der er mange gode grunde til at prioritere rekruttering og sætte det rigtige hold af dygtige medarbejdere:

 • Du skaber de bedste forudsætninger for stabil drift og øget indtjening
 • Du undgår fejlrekrutteringer og de ekstra omkostninger der følger med
 • Du sparer tid og kan koncentrere dig om det, som du gør bedst
 • Du styrker virksomhedens image eksternt og internt

Læs mere

Med det rigtige hold af medarbejdere får du bedre forudsætninger for at nå virksomhedens mål. Det er ikke uden grund, at man ofte hører udtrykket ”vores medarbejdere er vores vigtigste ressource”. Spørg dig selv: Prioriterer du rekruttering højt? Har du tilstrækkelig tid til processen? Har du nok viden og de rette værktøjer?

Foruden besværet, er det forbundet med store direkte og indirekte omkostninger at lave en fejlrekruttering, og særligt hvis der er tale om en leder eller en specialist. Forestil dig en nyansat salgschef, der over en periode forsøger at bringe virksomhedens budskab ud til nye kunder, men bare ikke rigtig lykkes med det. Én ting er det udeblivende salg og omkostninger forbundet med indkøring af salgschefen, en anden ting er alle omkostninger forbundet med opsigelse og ny rekrutteringsproces. Måske du har oplevet noget lignende?

Det er tidskrævende at gennemføre et professionelt rekrutteringsforløb. Du kan med fordel uddelegere en del af ansvaret og hovedparten af opgaverne til blue, og koncentrere dig om driften og udviklingen af virksomheden.

En professionel tilgang til rekruttering har desuden stor betydning for virksomhedens corporate brand, idet fortrolighed, god kommunikation og høj etik er afgørende for den jobsøgendes oplevelse af virksomheden. Det har ligeledes en positiv indvirkning på de indre linjer, virksomhedens employer brand, idet medarbejderne får oplevelsen og forståelsen for at ledelsen tager processen, og dermed dem, alvorligt.

Det rigtige match!

Leg med den tanke, at du er træner for det danske fodboldlandshold. For at I kan skabe de bedste resultater, er det afgørende, at dine spillere er nøje udvalgt, og at de performer både individuelt og som en del af holdet.

Det samme gør sig gældende i din virksomhed. Det handler om at finde de rigtige, talentfulde medarbejdere, der fagligt matcher virksomhedens behov, og samtidigt passer godt ind i organisationen.

Hvordan sikrer blue det rigtige match? Det gør vi ved at gennemføre et professionelt og individuelt tilpasset rekrutteringsforløb, der giver dig det nuancerede beslutningsgrundlag, du har brug for.

Ring og hør nærmere på tlf.: 27 64 27 27

Læs mere

Ethvert godt samarbejde starter med en kop kaffe og en uforpligtende drøftelse. Vi snakker om dine ønsker og behov, og får et klart aftalegrundlag på plads. Herefter er første skridt i processen, at blue skal lære virksomheden godt at kende og udarbejde en grundig behovsafdækning. Du tilbydes desuden udarbejdelse af en personprofil- test, så vi får et mere nuanceret billede af din ledelsesstil.

En ekstra fordel ved at gennemføre et professionelt rekrutteringsforløb, herunder at lave et unikt stillingsopslag, er at det tiltrækker talent! Kompetente kandidater er ofte konstruktivt kritiske, og ser gerne at virksomheden gør sig umage.

Rekruttering & test

Dit behov omkring rekruttering kan variere – fra et komplet rekrutteringsforløb til måske blot udarbejdelse af test. blue har udviklet et effektivt og fleksibelt koncept, så du altid kan vælge den løsning, der matcher din virksomheds behov:

blue classic – komplet forløb fra start til slut

Læs mere

blue classic er et komplet og effektivt forløb målrettet rekruttering af mellemledere, specialister og andre nøglemedarbejdere, hvor blue tager hånd om hele processen fra start til slut. blue kombinerer grundighed med handlekraft, og når typisk i mål inden for 4 uger. blue classic forløbet i korte træk:

 • Afstemning af gensidige forventninger inkl. tidsplan
 • Rekrutterings- og annonceringsstrategi
 • Beskrivelse af virksomhed og afdeling
 • Tilbud om test af ledergruppen
 • Stillingsprofil, ansvarsområder og opgaver
 • Ønsket faglig og menneskelig profil
 • Udarbejdelse af stillingsopslag
 • Stillingsopslag på Jobindex
 • Search i cv-bank, LinkedIn og i eget netværk
 • Vurdering af kandidatfelt
 • Interview 1 over telefon
 • Master personprofil test
 • Master analytisk test
 • Interview 2 over telefon
 • Overblik og testrapporter på topkandidater
 • Topkandidater til samtale hos virksomheden + blue
 • Indhentning af referencer
 • Ansættelsessamtale og kontraktunderskrivelse

blue flex – sparring på timebasis

Læs mere

blue flex er en fleksibel og effektiv løsning på timebasis, hvor blue giver kvalificeret, hurtig og målrettet sparring efter behov. Det kan f.eks. være i forbindelse med udarbejdelse af test. blue anbefaler en testpakke bestående af en personprofil-test og en analytisk test.

MPA – Master Person Analysis er en danskudviklet og internationalt anerkendt personprofil-test, der tegner et billede af typisk arbejdsrelateret adfærd. Testen anvendes primært i forbindelse med rekruttering og analyse af lederteams. Testen findes på 20 sprog, er softwarebaseret samt enkel og hurtig i brug.

ACE – Adjustable Competence Evaluation er en omfattende analytisk test, der tegner et billede af den enkelte kandidats kompetencer indenfor logisk og analytisk ræsonnement.

Referencer

blue indgår strategiske samarbejder med typisk videnstunge virksomheder, og løser opgaver indenfor vidt forskellige brancher. Der kan indhentes reference hos samtlige kunder. Ring/skriv og modtag referenceinfo på branchebeslægtet virksomhed.

Besøg også gerne min profil på LinkedIn for at se mine personlige referencer.

Læs mere

Herunder finder du en liste med eksempler på brancher og virksomheder, jeg har rekrutteret til:

Rådgivende ingeniører
Constructa, Silkeborg/Horsens

Energi- forsyningsvirksomheder
AURA energi, Viby/Odder

Maskinteknik
Kirkholm Maskiningeniører, Skanderborg/København

Konsulenthuse
KaastrupAndersen, Silkeborg

Arkitekter
Arkitektfirmaet Nord, Aalborg

Miljø og vind
Renosyd, Skanderborg

Mejerier
Them andelsmejeri, Them

Transport
LS Tanktransport, Fredericia

Mediehuse/trykkerier
Skabertrang, Silkeborg

Hotel
Radisson Blu, Silkeborg

IT- software
Optimate, Hinnerup

Advokatvirksomheder
Brochstedt-Kaalund Advokatpartnerskab, Silkeborg

Fremstillingsvirksomheder
Doorsystem, Hasselager

Handelsvirksomheder
Nordisk Company, Silkeborg

Byggevirksomheder
Levehusene, Silkeborg