Det handler om
at sikre det rigtige match!

Tests giver dig ro i maven

Udarbejdelse af tests fungerer som et meget stærkt supplerende værktøj i rekrutterings-processen og er med til at skabe et mere nuanceret beslutningsgrundlag. For virksomheder der gerne selv vil stå for en del af rekrutteringsprocessen er det vores erfaring, at brugen af tests gør en stor forskel i beslutningsfasen og giver ro i maven ift. at træffe det rigtige valg.

Personprofiltest

MPA – Master Person Analysis – er en danskudviklet og internationalt anerkendt personprofil-test, der tegner et billede af typisk arbejdsrelateret adfærd. Testen anvendes primært i forbindelse med rekruttering og analyse af lederteams. Testen findes på 20 sprog, er softwarebaseret samt enkel og hurtig i brug.

Analytisk test

ACE – Adjustable Competence Evaluation – er en omfattende analytisk test, der tegner et billede af den enkelte kandidats kompetencer indenfor logisk og analytisk ræsonnement.

Prøv selv før du køber

Hvis du – som virksomhedsejer eller HR-ansvarlig – overvejer om udarbejdelse af tests er noget for din virksomhed, tilbyder vi, at du gratis kan få lov til at prøve vores test-produkt af, inden I træffer en beslutning.

Ring på 27 64 27 27 og book en aftale om en gratis test.

Kundeudtalelser

Vi har fornøjelsen af et stærkt samarbejde med Gustav og er overordentlig tilfreds med hans måde at arbejde på. Især værdien af Gustavs gode tests og analyser er for mig helt unikt og en meget stor anbefaling værd!

Allan Jørgensen

Founder og Partner, Web2Media