Det handler om
at sikre det rigtige match!

Tests giver dig ro i maven

Udarbejdelse af tests fungerer som et stærk værktøj i rekrutteringsprocessen og er med til at skabe et mere nuanceret beslutningsgrundlag.

Prøv selv før du køber

Hvis du – som bestyrelsesformand/-kvinde, virksomhedsejer, direktør, CFO eller HR-ansvarlig – overvejer om udarbejdelse af tests er noget for din virksomhed, så tilbyder vi, at du gratis kan få lavet en MPA personprofiltest.

Tilbudet gælder kun virksomheder med +5 medarbejdere og som står med et reelt behov for sparring. Du vil som del af tilbudet modtage infomail, testlink, testrapport og en mundtlig testtilbagemelding. 

Udfyld blot formularen herunder, og du kontaktes inden for 24 timer vedrørende dine muligheder for at kunne prøve MPA uden beregning.

8 + 12 =

Du er meget velkommen til at ringe på 27 64 27 27  for yderligere info.

Personprofiltest

MPA – Master Person Analysis – er en danskudviklet og internationalt anerkendt personprofiltest, der tegner et billede af typisk arbejdsrelateret adfærd.

Testen anvendes primært i forbindelse med rekruttering og analyse af lederteams. Testen findes på 20 sprog, er softwarebaseret samt enkel og hurtig i brug.

Analytisk test

ACE – Adjustable Competence Evaluation – er en omfattende analytisk test, der tegner et billede af den enkelte kandidats kompetencer indenfor logisk og analytisk ræsonnement.

Kundeudtalelser

Vi har fornøjelsen af et stærkt samarbejde med Gustav og er overordentlig tilfreds med hans måde at arbejde på. Især værdien af Gustavs gode tests og analyser er for mig helt unikt og en meget stor anbefaling værd!

Allan Jørgensen

Founder og Partner, Web2Media